Aksoyak: Performansımızdan çok memnunum

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi (EBBL) takımlarından Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü’nün antrenör-oyuncusu Hasan Aksoyak, Mersin...

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi (EBBL) takımlarından Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü’nün antrenör-oyuncusu Hasan Aksoyak, Mersin Modaspor maçının ardından açıklamalar yaptı.

EBBL 8. Grup’ta mücadele eden Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü, ligin son haftasında deplasmanda oynadığı Mersin Modaspor maçını 98-91 kaybederek ligi 5. sırada tamamladı.

Antrenör-Oyuncu Hasan Aksoyak da maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, “Zorlu bir maratonun sonuna geldik. Ligin ilk yarısında kaybettiğimiz şansız maçlar nedeniyle bu sezon guruptan çıkamadık ve 2. tur maçlarına katılmaya hak kazanmadık.'' diyerek şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

''Buna rağmen takım olarak sezon boyunca göstermiş olduğumuz performanstan son derece memnunum. Ligin son haftasında da deplasmanda oynadığımız Mersin Modaspor maçına çok iyi başladık. Kazanmak ya da kaybetmek iki taraf için de sıralama açısından bir şey değiştirmiyordu. Maçta genellikle genç ve süre alamayan oyuncularıma şans verdim. Son derece zevkli ve çekişmeli geçen müsabakadan 98-91 mağlup ayrıldık. Mersin Modaspor’u galibiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum.”

Aksoyak, “EBBL’de bize mücadele etme olanağı tanıyan ve her türlü desteğini bizlerden esirgemeyen başta Federasyon Başkanımız Sayın Turgay Demirel olmak üzere tüm Federasyon yetkililerine ve çalışanlarına; EBBL'de görev yapan tüm gözlemci ve hakemlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, yoluna devam eden takımlara gönülden başarılar diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz