Aksoy’dan Emekli Öğretmenlere Sürpriz

Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, emekli bayan öğretmenlere sürpriz yaptı ve onların yemekli toplantılarına katıldı.Böylesi...

Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, emekli bayan öğretmenlere sürpriz yaptı ve onların yemekli toplantılarına katıldı.

Böylesi bir sürprizi hiç beklemediklerini, kendilerinin unutulduk diye düşündükleri bir anda Milli Eğitim Müdürü’nü karşılarında görmenin büyük mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden emekli öğretmenler, duygu dolu dakikalar geçirdiler.

Emekli öğretmenlerin ayda bir de olsa aralarında toplandıklarını duyduğunda çok mutlu olduğunu ve kendisinin de bu toplantıya kısada olsa katılmak istediğini ifade eden Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, “Bizler büyüklerimizin görüş ve tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Sizlerin mutlaka yeni yenil öğretmenlere anlatacaklarınız olacak. İnşallah önümüzdeki zaman diliminde ilimizdeki tüm emekli öğretmenlerle bir araya gelip, yeni öğretmenlerimizin tecrübelerinizden yararlanması konusunda bir çalışma başlatacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Aksoy, emekli eğitimcileri her zaman beklediğini, emekli oldukları okulları da istedikleri zaman ziyaret edebileceklerini ifade etti ve kendilerine uzun ömürler dileğinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz