Aksoy’un Acı Günü

TV 52 Genel Yayın Yönetmeni Taner Aksoy’un babası Mehmet Aksoy hayatını kaybetti.Ordu’da yayın hayatını sürdüren...

TV 52 Genel Yayın Yönetmeni Taner Aksoy’un babası Mehmet Aksoy hayatını kaybetti.

Ordu’da yayın hayatını sürdüren TV 52 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Taner Aksoy’un babası, Ordu Üniversitesi, Ordu Ahmet Cemal Mağden Huzurevi ve Ahmet Cemal Mağden Camii’nin kurucularında emekli Milli Eğitim Müfettişi Mehmet Aksoy (82), bu sabah saatlerinde Akyazı Mahallesi’ndeki evinde hayatını kaybetti.

Mehmet Aksoy ‘un cenazesi, Orta Camii’nde kılınan namazın ardından Bayadı Köyü Kurul Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında defnedildi.

Reklam
Reklam

Cenaze namazına Ordu Valisi Orhan Düzgün başta olmak üzere, Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Ergun Alaybeyoğlu, Ordu İl Genel Meclisi Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Çetin Oranlı, Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz ve çok sayıda Aksoy’un dost ve akrabaları katıldı.

Mehmet Aksoy, üç çocuk babasıydı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: