Aksu: Çözüm Sürecini Insanı Temel Alarak Sonuçlandırılacağız

AK Parti Batman İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, barış ve...

AK Parti Batman İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, barış ve çözüm sürecinin kararlılıkla ve insanı temel alarak sonuçlandırılacağını dile getirdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Batman'a geldi. Partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Aksu, burada yaptığı konuşmada anadilde özel kursların AK Parti’nin ilk önemli icraatlarından olduğunu belirterek Batman’ın ilk bu hakkı kullanan il olduğunu hatırlattı. Bölgenin en gelişmiş ve modern havalimanına sahip olan Batman’ın gelişim ve değişim için Güneydoğu’da önemli bir yere sahip olduğunu ileri süren Aksu, çözüm sürecinin kararlılıkla ve insanı temel alarak sonuçlandırılacağını dile getirdi.

Reklam
Reklam

AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin ise zıt kutuplarda siyaset yapanların bile "Barışı olsa olsa Tayyip Erdoğan getirir" dediğini belirterek, "İnşallah umutlar boşa çıkmayacak ve yakında barış gelecek. Herkes Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında huzurlu ve onurlu bir yaşam sürecek. “hayaldi gerçek oldu” kervanına inşallah bu sorunu da ekleyeceğiz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: