Aksu’dan Kadınlara "siyasete Atılın" Çağrısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, Diyarbakır’da katıldığı bir programda kadınlara “siyasete katılın” çağrısı...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, Diyarbakır’da katıldığı bir programda kadınlara “siyasete katılın” çağrısı yaptı.

Bir dizi programlar katılmak amacıyla Diyarbakır’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, Mikrofinans Sur Şubesi açılışına katıldı. Mikrofinans Sur Şubesine Abdulkadir Aksu’nun ismi verilirken, törene eski milletvekillerinden Aziz Akgül, Osman Aslan, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, il mülki amirleri ve çok sayıda bayan katıldı. Programda Aksu’nun hayatını anlatan bir sinevizyon gösterimi de yapılırken, salonun girişine ise Aksu’ya atfen “Mardin Kapılı Kado hoş geldin” pankartı dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Aksu, bayanlara siyasete katılın çağrısı yaparak, “Şubeye bizim ismimizi vermişler teşekkür ediyorum. Pek hak etmedik ama sağ olun. Ekonomik özgürlüğüne kavuşan bayanlar artık siyasete de ağırlık versinler. Bizim partimiz bayanların siyasetine nasıl önem verdiğini biliyorsunuz, evinize ekonomik katkı sağlıyorsunuz, siyasete de ağırlık verin” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Mikrofinans’tan kredi talebinde bulunan bayanlara Aksu tarafından kredileri çekleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: