Aksulu Güreşçilerden Büyük Başarı

Antalya’nın Aksu ilçe Belediyesi Spor Kulübü pehlivanlarından Hasan Borucu, Samsun’da yapılan iki farklı güreşlerde altın...

Antalya’nın Aksu ilçe Belediyesi Spor Kulübü pehlivanlarından Hasan Borucu, Samsun’da yapılan iki farklı güreşlerde altın madalya kazandı.

Aksulu güreşçi Hasan Borucu başarıya doymuyor. Katıldığı güreşlerden madalyalarla dönen Aksu Belediye Spor Kulübü pehlivanlarından Borucu, Samsun’da da çifte madalya kazandı. İlk olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği güreşlere katılan Hasan Borucu burada Büyük orta boyda birinci oldu. Samsun Alaçam Belediyesi’nin düzenlediği güreşlere de katılan Borucu burada da büyük orta boyda altın madalya alarak Samsun’da Antalya-Aksu’nun adını duyurdu.

Reklam
Reklam

Azerbaycan'da düzenlenen Bakü Gençler Serbest Güreş Turnuvası'nda da Aksu rüzgarı esti. Aksu Belediye Spor ’da yer alan milli güreşçi Yusuf Can Zeybek, 96 kiloda birinciliği elde etti. Aksu’nun güreşçisi Zeybek, turnuvada Türk Milli Takımı'nın şampiyonluk yaşayan tek güreşçisi oldu. 2013 yılından bu yana yurt içi ve dışında katıldığı 5 turnuvada birinci olan Zeybek, mart ayında da Bulgaristan'ın Varna kentinde düzenlenen Uluslararası Gençler Güreş Şampiyonası'nda ay yıldızlı formayı giymiş ve şampiyon olmuştu.

BAŞKAN YILDIRIM’I ZİYARET ETTİLER

Dereceye giren güreşçiler Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Hasan Borucu’yu ve Yusuf Can Zeybek’i başarılarından dolayı tebrik eden Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, spora ve sporcuya olan desteklerinin her zaman devam edeceğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz