Aktar: Şaibesi olanlar Galatasaray'da pürüz çıkarma gayretindeler

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, son dönemde kulüpte sorun olduğu iddialarına sert tepki gösterdi...

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, son dönemde kulüpte sorun olduğu iddialarına sert tepki gösterdi ve "Şike soruşturması nedeniyle taraftarlık şapkasını başından çıkaramayan insanlar boş kaldı. Yapacak bir şeyleri yok. Bu nedenle Galatasaray Kulübü'yle ilgili dezenformasyon üretmek, yanlış şeyler ortaya atmak mümkündür." dedi.
''Şaibesi olanlar, Galatasaray'da da pürüz çıkarma gayreti içerisindeler.'' diyen Aktar, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Benim temas ettiğim insanlarda yönetim kurulunda ayırlık olduğuna dair bir durum görmüyorum. Ancak yönetim kurulu içerisinde değişik fikirler olabilir; ama bunlar bir oylamayla ortak bir karar haline dönüşür.'' ifadelerini kullanarak şöyle konuştu:
''Bu her zaman böyle olmuştur. Ancak gördüğüm kadarıyla muhakkak bir pürüz çıkaralım kaygısıyla hareket edenler var. Kiminin sorunları var; şaibesi var, kiminin tanıdığı, arkadaşı hapiste. Şu Galatasaray Kulübü'ne bir yerden kanca atalım. Semih Haznedaroğlu şunu dedi. Adnan Öztürk, Kulüpler Birliği'nde bunu söyledi gibi spekülasyon oluşturmaya yönelik çabalar var. Kulübümüze yönelik yıpratma isteğinin göstergesidir bunlar."

Reklam
Reklam

DİVAN KURULU TARAFSIZDIR
Aktar, divan kurulunun son derece tarafsız ve objektif biçimde her üyeye açık olduğun ve toplantılara gelmek isteyen üyelerin, gelip fikirlerini özgürce söyleyebileceğini ifade ederken, sözlerini şöyle tamamladı:
"Biz her düşünceye açığız, yönetimin lehine ya da biri için bir üyemizin konuşm hakkını ortadan kaldırmayız. Gelmek istiyen gelir ve Divan Kurulu'nun kuralları çerçevesinde konuşmasını yapar. Toplantıyı Galatasaray Adası'nda yapmamız eleştiriliyor. Nerede yapacaktık. Belediye salonunda mı? Ada bizim elbette Galatasaray Adası'nda yapacağız.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz