Aktaş'tan Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret

Bursa’nın İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nursel Özakçay’ı ziyaret etti.Devletin sağlık...

Bursa’nın İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nursel Özakçay’ı ziyaret etti.

Devletin sağlık konusunda görevini büyük bir gayretle yerine getirmekte olduğunu söyleyen Başkan Aktaş, bu süreçte ortaya çıkabilecek eksik ve aksaklıklarla alakalı İnegöl Belediyesi’ne düşecek bir görev olması halinde göreve hazır olduklarını söyledi. İlçede sağlık konusunda yapılan işleri istişare ettiklerini dile getiren Aktaş, “İlçe Sağlık Müdürlüğümüz şehirde çok önemli bir hizmeti yerine getiriyor. Bu vesile ile Dr. Nursel hanımın şahsına ve yönetici arkadaşlara kolaylıklar ve başarılar diliyorum. İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa birçok proje geliştirebileceğimizi de ifade etmek istiyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Dr. Nursel Özakçay ise, “Belediye başkanımızın yapacağımız işlerle alakalı desteklerini esirgemeyeceğini söylemesi bizim için motive edici bir unsurdur. Belediyemizle iletişim halinde olup, sağlık meselelerini daha kısa sürede çözmek için çaba göstereceğiz. İnşallah bundan sonraki süreçte İnegöl Belediyesi ile beraber güzel projelere de imza atacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: