Aktif Eğitimciler Sendikası’ndan Üyelerine Yüksek Lisans Yapma Imkanı

Aktif Eğitimciler Sendikası Kayseri Şubesi ile Melikşah Üniversitesi arasında 'işletme yönetimi' alanında yüksek lisans programı...

Aktif Eğitimciler Sendikası Kayseri Şubesi ile Melikşah Üniversitesi arasında 'işletme yönetimi' alanında yüksek lisans programı ön protokolü imzalandı.

Eğitim süresi 3 dönem olmak üzere toplam 1 yıl sürecek olan programda öğrenciler her yarıyılda 3 adet ders (son dönem 2 ders) olmak üzere toplam 10 ders alacaklar. Buna ilave olarak da her öğrenci bir de yüksek lisans projesi hazırlayacak. Giriş için 4 yıllık üniversite mezunu olmak şartı aranıyor.

Öğrenci başına maliyet 3 bin 650 lira (Öğrenim Ücreti) + 650 lira (Derslik ve Yemek) olmak üzere toplam 4 bin 300 TL olan programda istenirse 10 taksit imkanı da sunulacak. Programda öğrenciler üniversitenin derslik, eğitim araç - gereçleri, sosyal tesisler, fotokopi ve kütüphane gibi imkanlarından yararlanabilecek. Dersler Cumartesi günü saat 09:30’ da başlayıp, saat 18:30’ da sona erecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: