Aktif Eğitimciler Sendikasından Vali Mustafa Büyük’e Ziyaret

Sakarya Valisi Mustafa Büyük Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Osman Bahçe ve Sendikanın Sakarya Şube...

Sakarya Valisi Mustafa Büyük Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Osman Bahçe ve Sendikanın Sakarya Şube Başkanı Kerem Resul Ballı ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Osman Bahçe sendika çalışmaları hakkında Vali Büyük’e bilgi verdi.

Aktif Eğitimciler Sendikasının, 1 Mart 2012 tarihinde eğitime gönül veren eğitimciler tarafından kurulduğunu kaydeden Bahçe, “Sendikamız, yenilikçi gelişime ve değişime açık, nitelikli bir eğitim sistemi ile sosyal adaletin ve refahın en üst düzeye çıktığı düşünen, üreten fikri hür vicdanı hür katılımcı, paylaşımcı bireylerin yetiştirildiği, eğitim sistemini sağlıklı bir şekilde yönetecek ve geliştirecek eğitim çalışanlarının ekonomik ve sosyal kaygılarının olmadığı bir Türkiye için eğitimin tüm paydaşlarını bir arada tutacak bir harç olarak insanlığın hizmetinde çalışıyor. Hedefimiz, kültür dünyamızın zenginliklerini bünyesinde barındırmayı ve ülke genelinde tüm eğitimcileri ötekileştirmeden Aktif Eğitimciler Sendikası çatısı altında buluşturmaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Mustafa Büyük ise Genel Başkan Bahçe ve Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: