AKTİFSEN Genel Sekreteri Mehmet Tekin, Bartın’da Üyelerle Buluştu

Aktif Eğitimciler Sendikası (AKTİFSEN) Genel Sekreteri Mehmet Tekin bazı temaslarda bulunmak ve üyelerle buluşmak için...

Aktif Eğitimciler Sendikası (AKTİFSEN) Genel Sekreteri Mehmet Tekin bazı temaslarda bulunmak ve üyelerle buluşmak için Bartın’a geldi.

AKTİFSEN Genel Sekreteri Mehmet Tekin, programına sendikanın Bartın Temsilcisi Ömer Özmaden’le birlikte İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker’i ziyaret ederek başladı. İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker ziyaretinden dolayı Genel Sekreter Mehmet Tekin’e teşekkür ederek, Aktif Eğitimciler Sendikası'na çalışmalarında başarılar diledi. Tekin, ziyaretin anısına Şeker’e plaket takdim ederek görevinde başarılar diledi. Ziyarette Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Göçük de hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Ziyaretlerin ardından üyeleriyle bir araya gelerek tanışan AKTİFSEN Genel Sekreteri Mehmet Tekin, Bartın’ın üyelik konusunda gösterdiği gayret için emeği geçenlere ve üyelere teşekkür etti. Bu yılın Mart ayında Ankara’da kurulan Aktif Eğitimciler Sendikası’nın aralık ayı itibarıyla 29 bin 500 üyeye ulaştığını belirten AKTİFSEN Genel Sekreteri Mehmet Tekin, hedeflerinin, kültür dünyamızın zenginliklerini bünyesinde barındırmak ve ülke genelinde tüm eğitimcileri ötekileştirmeden Aktif Eğitimciler Sendikası çatısı altında buluşturmak olduğuna değindi.

Hiçbir siyasi ve ideolojik yapıdan beslenmemenin temel ilkeleri olduğunu ifade eden Tekin, "Siyasi partilere eşit yakınlıkta ve uzaklıktayız. Biz problem oluşturma değil, çözüm odaklı hareket edeceğiz. Çözüm önerisi sunmadığımız bir konuda da asla boş eleştirilerde bulunmayacağız. Çalışanların özlük hakları ve okulların problemleri ile ilgili 14 teklif sunduk, bu teklifler de önemle dikkate alındı." dedi.

Sendika üyelerini her bakımdan donanımlı ve liyakatli hale getirmek için yüksek lisans programları ve kişisel gelişim çalışmalarına başladıklarına da değinen Tekin, öğretmenliğin bir moral mesleği olduğunu ve günümüzde itibar problemi bulunduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: