AKTİK'den Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret

Afyonkarahisar Tenis İhtisas Kulübü (AKTİK) yönetim kurulu üyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu, makamında ziyaret etti.

Afyonkarahisar Tenis İhtisas Kulübü (AKTİK) yönetim kurulu üyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu, makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamada, genel kurulla AKTİK Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Hüseyin Çetinbaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Balkanlıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'daki sportif faaliyetlerin daha da arttırılıp sürekli hale getirilmesinin önemli olduğunu bildirdi.

Afyonkarahisar'da sporda büyük gelişmeler olduğunu anlatan Balkanlıoğlu, özelikle çocukların sportif faaliyetlere yönlendirilmesinin büyük önem taşıdığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Çetinbaş da Vali Balkanlıoğlu'na tenis sporu faaliyetleri ve yapılan turnuvalar hakkında bilgi verdi.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında bir tenis turnuvası düzenlediklerini belirten Çetinbaş, turnuvanın ödül töreninin 22 Mayıs Salı günü yapılacağını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: