AKÜ Ahmet Necdet Sezer Araştırma Ve Uygulama Hastanesi 2011-2012 Değerlendirildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin 2011-2012 dönemini değerlendirmek toplantısı gerçekleştirildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin 2011-2012 dönemini değerlendirmek toplantısı gerçekleştirildi.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, başkanlığında düzenlenen toplantı AKÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı'nda gerçekleştirildi.

Toplantıda AKÜ Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesinin 2011-2012 dönemi içerisinde ayakta hasta ve yatan hasta verilerine ilişkin bilgilerin yanı sıra çeşitli istatistik bilgiler aktarıldı.

Yapılan yatırım ve çalışmaların istatistiksel verilerdeki olumlu yansımalarının değerlendirildiği toplantıda, 2012 yılında 232 bin 772 hastaya ayakta poliklinik, 16 bin 699 hastaya da yatan poliklinik hizmetlerinin verildiği, büyük, orta ve küçük nitelikli olmak üzere 15 bin 183 ameliyatın gerçekleştirildiği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Hastanenin gelecek dönemdeki projeksiyonu üzerine de önerilerin sunulduğu ve değerlendirildiği toplantıda, hastanenin daha iyi hizmet verebilmesi için gerekli ihtiyaçların giderilmesine yönelik kararlar alındı.

2012 yılı aralık ayı itibariyle hizmete giren 200 yataklı Acil Yardım ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde 2013 yılında yapılacak çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde de bulunuldu.

Toplantıya, AKÜ Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Songur, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gürsel Acartürk, Doç. Dr. Ömer Özbulut, AKÜ Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Ünlü, Başhekim Yardımcılarından Doç. Dr. Okan Solak, Doç. Dr. Abdullah Ayçiçek ve Doç. Dr. Reha Demirel'in yanı sıra Tıp Fakültesi Sekreteri Abdullah Aydoğan da katıldı.

Muhabir: Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: