AKÜ öğrenci ve hocaları depremzedeleri yalnız bırakmadı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğretim üyeleri ve öğrencileri Van’daki depremzedelere gıda, giyim ve su yardımında...

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğretim üyeleri ve öğrencileri Van’daki depremzedelere gıda, giyim ve su yardımında bulundu.
AKÜ Akademi Arama ve Kurtarma Kulübü tarafından yapılan organizasyonda 2 ayrı kampüste, 16 farklı noktada, 40 kulüp gönüllüsü tarafından yardım toplandı. Akademi Arama ve Kurtarma Kulübü Danışmanı Öğretim Görevlisi Murat Tiryakioğlu, “Afetin dili, dini, ırkı yoktur. Her zaman, her yerde karşımıza çıkabiliyor. Zor kış koşulları altında yaralarını sarmaya çalışan depremzede vatandaşlarımıza bir nebze de olsa katkıda bulunmak amacıyla bir kampanya başlattık.” dedi.
Tiryakioğlu, yürütülen kampanyada afet bölgesine ulaştırılmak üzere yaklaşık 3.5 ton kuru gıda, 2 ton su, 300 battaniye, bol miktarda temizlik malzemesi ve kıyafet toplandığını söyledi. Tiryakioğlu, toplanan yardımların Ankara'ya hareket ettiğini, buradan da afet bölgesine uçakla ulaştırılacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz