AKÜ Öğrencileri, Vali Balkanlıoğlu Ile Röportaj Yaptı

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sağlık Kurumları Yöneticiliği 4. sınıf öğrencilerinden beş kişilik öğrenci grubunu makamında kabul

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sağlık Kurumları Yöneticiliği 4. sınıf öğrencilerinden beş kişilik öğrenci grubunu makamında kabul etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, öğrenci grubu okul faaliyetleri içerisinde bir konu hakkında Vali Balkanlıoğlu ile röportaj yaptı.

Vali Balkanlıoğlu'nun röportajında, "Sizler gibi kendilerini ifade etmekten çekinmeyen, araştırmacı, bilginin peşinde koşan ve kendine özgüveni yüksek olan kişileri görmekten dolayı mutluluk duydum" ifadelerine yer verdiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Öğrenciler ise devlet büyüklerinden bir il valisinin kendilerine zaman ayırmasından dolayı Vali Balkanlıoğlu'na teşekkür etti.

Muhabir: Canan Tükelay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz