AKÜ Rektörü Prof. Dr. Solak'a ziyaret

Başmakçı Kaymakamı Onur Kökçü, Belediye Başkanı Halil Özcan ve bazı kooperatif yöneticileri, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa

Başmakçı Kaymakamı Onur Kökçü, Belediye Başkanı Halil Özcan ve bazı kooperatif yöneticileri, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak'ı ziyaret etti.

Prof. Dr. Solak, ziyaretin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başmakçı Meslek Yüksekokulu'nun (MYO) çok hızlı ilerleme gösterdiğini belirterek, bu gelişme kapsamında gerekli kadro eksiklerinin en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

İlçede üretilen günlük 300 ton yem için laboratuvar talebi geldiğini ifade eden Prof. Dr. Solak, "Üniversite olarak bu konuda her türlü teknik bilgi ve eğitim desteğini sağlayacağız. Başmakçı MYO bünyesinde, Veteriner Fakültesi'nden öğretim üyelerinin katkılarıyla bu hizmetin sağlanması için gereken çalışmaları sektörle koordineli bir şekilde başlatacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: