Akü’den Yeni Atanan Öğretim Görevlilerine Büyük Jest

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) öğretim üyeliğine yükselen ve yeni atanan akademik personel için toplantı düzenlendi....

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) öğretim üyeliğine yükselen ve yeni atanan akademik personel için toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda öğretim üyelerine üniversite yönetim tarafından laptopta hediye edildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde (AKÜ) öğretim üyeliğine yükselen ve yeni atanan akademik personel için tanışma toplantısı düzenlendi. Ahmet Necdet Sezer (ANS) Kampusü Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kemalettin Çonkar, Prof. Dr. Süleyman Taşgetiren, Prof. Dr. Hakkı Yazıcı, AKÜ Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Aydoğan ile AKÜ öğretim elemanları katıldı. Toplantıda konuşan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, üniversite yönetimi olarak 2011 yılından itibaren öğretim üyeliğine yeni atanan öğretim görevlilerine eğitim-öğretim uygulamalarına katkıda bulunmak istediklerini kaydederek, “Genç kardeşlerimize bilgisayar ve bilişim sistemlerine doğrudan destek vermek üzere bilgisayar, flash disk ve kartvizitleri aynı anda veriyoruz. Bilgisayarlar kullanıma son derece uygundur. Dağıtacağımız dizüstü bilgisayarlar ile sizlerden güzel makaleler, olgu sunumları, vaka takdimleri bekliyoruz. Güzel günlerde kullanmanızı diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Tanışma toplantısı, profesörlüğe yükselen 1, doçentliğe yükselen 1 ve yardımcı doçentliğe yeni atanan 16 olmak üzere toplam 18 öğretim üyesine laptop, flash disk (8 GB) ve kartvizit dağıtılması ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz