AKUT Rize Ekibi'ne Kesme Ayırma Makası Bağışlandı

Fındıklı Şoförler ve Otomobilciler Odası, AKUT Rize Ekibi'ne kesme ayırma makası bağışladı.

Fındıklı Şoförler ve Otomobilciler Odası, AKUT Rize Ekibi'ne kesme ayırma makası bağışladı.

Oda Başkanı Gürhan Kutluata, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak AKUT Rize Ekibi'nin ihtiyacı olan kesme ayırma makasının alımı için Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'na başvurduklarını belirtti.

Federasyon Başkanı Fevzi Apaydın'ın konuyla yakından ilgilendiğini ifade eden Kutluata, "18 bin lira değerindeki kesme ayırma makasını AKUT'a kazandırmış olduk. AKUT, operasyonlarını hiçbir ücret almadan yapmakta. Bu nedenle sivil toplum kuruluşlarının AKUT'a destek vermesi gerek. AKUT Rize Birimi'nin Fındıklı'da yaşatılması gerek. Bizler şoför esnafı olarak elimizden geleni yapıyoruz. AKUT'un bundan sonraki ihtiyaçlarının karşılanması için destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

AKUT Rize Ekibi adına konuşan Uğur Salihoğlu ise mevcut kesme ayırma makaslarını her operasyonda kullanamadıklarını kaydederek, "Bize bağışlanan bu kesme ayırma makasını her olayda kullanma şansımız var. Bu makineyi AKUT Rize ekibine kazandıran Fındıklı Şoförler Odası Başkanı Gürhan Kutluata ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Zekeriya Sarıhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: