Akyapak, 50. yılına yeni ürünlerle giriyor

Metal İşleme Teknolojileri alanında Türkiye’nin gurur markalarından biri olan Akyapak, 50. yılını kutlarken, yeni üretimleri...

Metal İşleme Teknolojileri alanında Türkiye’nin gurur markalarından biri olan Akyapak, 50. yılını kutlarken, yeni üretimleri ile dikkat çekiyor.

Firmanın yeni katalogunda yer alan CNC plaka ve platina delme, oxy ve plazma kesim ve bombe makineleri ile kaynak çözümleri, Akyapak’ın en son teknoloji ile geliştirdiği yeni makineler. Akyapak’ın, dünya çapında kabul gören silindir, profil ve boru bükme makinelerinde de yeni modeller, firmanın büyüyen gücünü gözler önüne seriyor.

Akyapak’ın en dikkat çeken yeniliklerinin başında, ilk defa ürettiği plaka delme makinesi geliyor. Hızlı ve güçlü yapısıyla diğerlerinden ayrılan bu makine 1APD 1200x2400 adı ile üretildi. 3 eksenli CNC makine yüksek işlem verimliliği sağlıyor. Spindel yüksek konumlandırma hassasiyeti, dört adet iş parçasını aynı anda bağlama ve işleme imkânı, özel freze ucu ile plaka üzerine markalama kabiliyeti makinenin öne çıkan özelliklerinden başlıcalarını oluşturuyor. Akyapak’ın bir diğer yeniliği ise CNC Platina Delme, Oxy ve Plazma Kesim Makinesi. Bu etkileyici kombine makinede tüm sistem kontrolü CNC olarak yapılıyor. Servo motorlu makine, alanında Akyapak’ın ileri teknolojisini temsil edecek.

Reklam
Reklam

Akyapak, metal işleme sektörünün her alanında 50 yıllık tecrübesini gözler önüne seriyor. Bombe sanayisi de onlardan biri. Bu alanda yüksek kaliteli çözüm araştırmaları sonucu ilk makinesini üreten Akyapak’ın BMB15 Bombe Makinesi, dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor. Makine, kaliteli kıvırma ve bükme performansı ile öne çıkıyor.

Akyapak, 50 yılın sonunda ulaştığı tecrübe ve yüksek teknolojisini kaynak sektörünün de hizmetine sunuyor. Sektörün beklentilerine cevap verebilecek en iyi ekipmandan oluşan kaynak çözümleri de Akyapak’ın geniş üretim seçenekleri arasında yerini aldı. MCB Kolon Bom Sistemi, Konvensiyonel ve Kendinden Ayarlı Tip Çeviricileri, Ayarlı Kaynak Pozisyoneri Akyapak’ın kaynak sektörüne sunduğu çözümler arasında yerini aldı.

Akyapak’ın silindir, profil ve boru bükme makineleri dünya çapında kabul görüyor. AKBEND AHS serisi dört valsli hidrolik silindir makinelerinde en büyük performanslarından biri olarak üretilen AHS 30/100, 100 mm çapa kadar yüksek kalitede büküm gerçekleştirebiliyor.

Reklam
Reklam

Profil bükme makinelerinde de iddiasını dünyada kanıtlayan Akyapak, bu alanda ürettiği makinelerine de APK150 modelini ekledi. Yüksek kaliteli komponentler, Akyapak’ın özel teknik tasarım başarısıyla dik çalışan çok güçlü bir gövdede birleşti. Sağlam, güvenilir, uzun ömürlü bir hidrolik profil bükme makinesi daha, bu kez farklı bir ebat alternatifi ile ortaya çıktı. Akyapak, boru bükme makinelerinde de ABM50 CNC modeli ile seriye bir yenisini ekledi. Makine 50 mm çaplı borulara kadar kusursuz büküm yaparken, CNC özelliği ile de işleri kolaylaştırıyor, dolayısıyla verimliliği de artırıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: