Akyazı Belediye Başkanı Yazıcı, "gelin Engelleri Birlikte Aşalım"

Engellilere yönelik çalışmalarını her fırsatta sürdürmeye gayret gösteren Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Paris İlköğretim...

Engellilere yönelik çalışmalarını her fırsatta sürdürmeye gayret gösteren Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Paris İlköğretim Okulu ve Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert lisesi tarafından engelli öğrenciler için ortaklaşa düzenlenen doğum günü partisine katıldı.

Doğum günü partisine katılarak engelli öğrenciler ile tek tek tokalaşan, onlarla konuşan, şakalaşan Başkan Yazıcı öğrenciler ile duygulu anlar da yaşadı.

Akyazı Belediye başkanı Yaşar Yazıcı; “Gelin Engelleri birlikte aşalım, engelleri ortadan kaldıralım unutmayalım ki her sağlam birey bir engelli adayıdır. Bu güne kadar engellilerimize yönelik kurslar düzenledik onlar için elimizden ne geliyorsa yaptık ve her zamanda yapmaya devam edeceğiz. İnşallah çok yakında da engellilere yönelik bir merkez açacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Ayrıca Başkan Yazıcı Engelli öğrencilere hediyelerde takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: