Akyazı Belediyesi Hizmet Binasında Teknik Çalışmalar Tamamlanıyor

Sakarya’nın Akyazı İlçesinde daha modern bir hizmet için kolları sıvayan Akyazı Belediyesi, belediye hizmet binasında...

Sakarya’nın Akyazı İlçesinde daha modern bir hizmet için kolları sıvayan Akyazı Belediyesi, belediye hizmet binasında başlattığı teknik onarım tadilat çalışmalarında sona yaklaştı.

İlkbahardan bu yana dış cephe kaplama çalışması devam eden Akyazı Belediyesi hizmet binasında dış cephe çalışması ve çatı yapımı dahil bir çok çalışmalar tamamlanırken çalışmaların bina içerisinde devam edeceği öğrenildi.

Akyazı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Belediye Hizmet binasının dış cephe kaplama çalışmalarının ardından başlatılan çatı yapımının da tamamlandığı kaydedildi. Yetkililer tarafından yapılan diğer açıklamada, çalışmaların şimdi de belediye hizmet binası içerisinde devam edeceği bildirdi. Belediye binası ısıtma sistemininde kaloriferden doğalgaza geçeceğini kaydeden yetkililer, bu çalışmanın ardından da boya badana yapılarak hizmet binasının iç ve dış görünümünün tamamen yenileceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz