Akyazı Kaymakamı Ballı'dan Ziyaret

 Kısa süre önce kaymakamlığa atanan Mustafa Ballı, Yıldırımlar Kız Kur’an Kursu ve Yıldırımlar Erkek Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etti. 

Kısa süre önce kaymakamlığa atanan Mustafa Ballı, Yıldırımlar Kız Kur’an Kursu ve Yıldırımlar Erkek Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etti. Kaymakam Ballı, Yıldırım Erkek Öğrenci Yurdu Dernek Başkanı Cevat Yıldırım, Kız Kur'an Kursu Dernek Başkanı Mehmet Yıldırım ve yurt görevlileri ile bir araya geldi. Ziyaretlerde dernek ve kurslarla ilgili bilgi alan Ballı, dernek yöneticilerinin dile getirdikleri sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Yıldırım, ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını belirterek,Ballı'ya iade-i ziyaret için teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: