Akyazı Meslek Lisesi’nde Şiir Dinletisi Gecesi Düzenlendi

Akyazı Endüstri Meslek Lisesi Türk Edebiyat ve Dil Anlatım hocası Zekiye Gülmez ve Özge Torun...

Akyazı Endüstri Meslek Lisesi Türk Edebiyat ve Dil Anlatım hocası Zekiye Gülmez ve Özge Torun öğretmenliği tarafından hazırlanan şiir dinletisi Öğrenciler tarafından okunan şiirler gelen katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Programa belediye Başkan yardımcısı Ünal Gündüz, Milli eğitim Şube Müdürü Muammer Yücel, Okul Müdürü Nuri Aylanç, Öğretmen ve veliler katıldı. Akyazı Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen şiir dinletisi saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Ardından sahneye çıkan Okul Müdürü Nuri Aylanç kısa bir selamlaşma konuşmasının ardından öğrenciler sırayla ünlü şairlerden eserler okuyarak katılımcılardan büyük alkış aldı. Okul İngilizce Öğretmeni Müzeyyen Albayrak “Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var” isimli şiirini seslendirerek büyük beğeni topladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: