Akyazı’da Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

Sakarya Akyazı Eğitim ve Sosyal Hayatı Destekleme Derneği (AKEGDER) tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında,...

Sakarya Akyazı Eğitim ve Sosyal Hayatı Destekleme Derneği (AKEGDER) tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, umre ödüllü kitap okuma yarışması düzenlenecek.

‘Akyazı O’nu Okuyor’ Kitap okuma Yarışması tanıtımı için kahvaltılı basın toplantısı yapan AKEGDER Başkanı Mehmet Çelik ”Biz Hz. Peygamber’e çağımızda her dönemden daha fazla muhtacız. O’nu insanlara yeterince tanıtmış, sevdirmiş olsaydık çok daha yaşanılabilir bir dünyamız olacaktı. İnsanların ihtiyaç duyduğu cevapların, içinden çıkamadığı buhranların çıkış yollarının Peygamberimizde olduğunu gösteremedik. İnsanları tanımanın yolu onlarla hem dem olmaktan geçtiği bilindiğinden, Peygamber ikliminin oluşturulmasına faydalı olacağını düşündüğümüz için ‘En Sevgiliye Kitap Okuma, En Sevgiliye Şiir ve Mektup Yarışması’ başlattık.”dedi.

Reklam
Reklam

Yarışmanın Akyazı ilçe Müftülüğü, Akyazı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Belde Belediyeleri ile işbirliğinde düzenlendiğini belirten Başkan Çelik, yarışmaya Akyazı FEM Dershanesi'nden kayıt yaptırılabileceğini söyledi.

AKEGDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik,”Her zaman milletimizin ahlaki ve milli değerlerinin korunması ve yaşatılması için gayret gösterdik. Bu bağlamda başlattığımız yarışmayla öğrencilerimizin okuma alışkanlığını arttırmayı hedefledik.’O’nun Ahlakı Kur’an dı’ sloganıyla Peygamber Efendimiz(sav)’in hayatının ve ahlakının tanınması ve tanıtılmasını amaçladık.”dedi.

Yarışmanın 7’den 77’ye herkese kitap okuma yarışması ile lise ve ortaokul öğrencileri için şiir ve mektup yarışması yapılacağını belirten Çelik,”Kitap okuma yarışmasında M.Fehtullah Gülen’in Sonsuz Nur-2 ve İrşad Ekseni isimli kitaplarından sorular sorulacak. Ödüllerimiz umre ziyareti, dizüstü bilgisayar, tablet, bisiklet, MP5 çalar gibi hediyeler olacak.”diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: