Akyazı'dan kısa kısa

Sakarya'nın Akyazı ilçelerinde ilkokul öğrencilerine yönelik olarak trafik eğitim semineri verildi.

Sakarya'nın Akyazı ilçelerinde ilkokul öğrencilerine yönelik olarak trafik eğitim semineri verildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Uluslararası Karayolu Güvenliği Haftası" dolayısıyla düzenlenen seminerde, öğrencilere trafikte kuralları hakkında bilgi verildi.

Seminere konuşmacı olarak katılan trafik polisi Mustafa Salman, sürücülerin ve yayaların uymaları gereken kuralların trafik kazalarını azaltacağını söyledi.

Trafik kazalarında daha çok çocukların zarar gördüğünü belirten Salman, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Trafik kazasına uğramamak için yürürken, karşıdan karşıya geçerken tüm trafik kurallarına uyalım. Cadde ve sokaklarda her zaman yaya kaldırımında yürümeliyiz. Karşı kaldırıma ancak yaya geçitlerinden geçmeliyiz. Kaldırımdan inerken, karşıdan karşıya geçerken önce sola, sonra sağa yine sola bakıp öyle geçmeliyiz. Yaya kaldırımı olmayan yerlerde yolun solundan yürümeliyiz."

-KÖYDES seçimi yapıldı-

Akyazı Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) seçimleri yapıldı.

Kaymakam Erdoğan Beypınar başkanlığında Öğretmen Evi'nde gerçekleştirilen seçimlerde, Ali Der, Mehmet Taşkın, Alim Gül ve İbrahim Rençber, yeniden yönetime seçildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: