Akyıldız’a Plaket Ve Şeref Belgesi Verildi

Selendi Ziraat Odası Başkanı Servet Akyıldız'a, Türkiye Ziraat Odaları Birlği (TZOB) tarafından "Çitçi Dostu Şeref...

Selendi Ziraat Odası Başkanı Servet Akyıldız'a, Türkiye Ziraat Odaları Birlği (TZOB) tarafından "Çitçi Dostu Şeref Belgesi" ve plaket verildi.

Yaklaşık 8 bin üyesi bulunan Selendi Ziraat Odası Başkanı Servet Akyıldız, yaptığı açıklamada, TZOB'nin Türkiye genelinden oda başkanlarının katılımıyla Antalya'da eğitim toplantısı düzenlediğini belirtti. Toplantıda, kendisine TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar imzalı "Çiftçi Dostu Şeref Belgesi" ve plaket verildiğini dile getiren Akyıldız, "Selendi'de kendimizi oda olarak çiftçilere hizmet etmek için adadık. Her zaman çiftçilerimizin yanında olduk. Onların sıkıntılarını dinledik, yapılabilecek olan işlerde yardımcı olduk, olmaya da devam edeceğiz. Amacımız Selendi çiftçisini kalkındırmak" dedi.

Reklam
Reklam

Akyıldız, TZOB tarafından ödüllendirilmesinden de büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: