Akyol Anadolu Basın Yayın Birliği Merkez Karar Kurulu'na Seçildi

Merkezi Denizli’de olan Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) İkinci Genel Kurulu Denizli’de yapıldı. Genel kurulda...

Merkezi Denizli’de olan Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) İkinci Genel Kurulu Denizli’de yapıldı. Genel kurulda ABYB Manisa Demirci Şube Başkanı Kamil Akyol, Merkez Yönetim Karar Kurulu'na seçildi.

Akyol, birlik olarak amaçlarının Denizli'deki radyo, televizyon, gazete, dergi ve basın-yayın birimlerinde çalışanların mesleki, sosyal ve ekonomik haklarını korumak ve geliştirmek olduğunu söyledi. Akyol, "Birliğimiz, ilgi alanına giren mesleklerin toplum içindeki değeri ve etkinliğini artırıcı tedbirleri bir an önce almayı kendine hedef koymuştur. Bu düşüncelerle bu bayrağı taşımaya gönül veren her meslektaşımızı da aramızda görmek istiyoruz. Bu vesilesiyle de Basın Yayın çalışanlarına sesleniyor, tüm meslektaşlarımızı bu çatı altında toplanmaya davet ediyorum. Çünkü ayrı ayrı durup, yok olmaya mahkum olmamak için güçlü olmaya el ele, gönül gönüle vermeye; bir ve beraber olmaya, mesleğimize ilkelerimize sahip çıkmaya mecburuz. İnşallah bu birliktelikten kuvvet doğacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: