Akyürek'ten Kurban Bayramı Mesajı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Akyürek, mesajında, Kurban Bayramı'nın İslam aleminin birlik ve beraberlik duygusuyla kenetlenmesi için bir fırsat olduğunu söyledi.

Bayramların, insanların arasındaki tüm tahrip edilmiş, dondurulmuş, kesintiye uğratılmış iletişim kanallarını iyi niyet, selamet ve esenlik temennileriyle yeniden açtığını belirten Akyürek, şunları kaydetti:

"Bu güzel günleri, kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün hakim olduğu bir mana iklimini yaşamak ve kalıcı kılmak için bir vesile olarak görmek gerekir. Kurbanlarımızı, akrabalarımızla, komşularımızla, yoksul ve kimsesiz kardeşlerimizle paylaşıyor, cemiyetimizde sulh ve selamet ortamının canlanmasını sağlıyoruz. Büyük bir dayanışma ruhuyla dul ve yetimlerimizin dertlerine deva, hastalarımıza şifa olmaya çaba gösteriyoruz. Dini ve milli bayramlar, ülkemizin, zengini fakiri bütün inanç ve kültürleriyle bütünleşmesi, birlik ve beraberlik duygusuyla kenetlenmesi için bir fırsattır. Bunun kıymetini bilmeli, bu fırsatı en mükemmel şekilde değerlendirmeliyiz. Bu duygularla, birlik ve beraberlik içinde, güzel bir geleceğe ulaşmayı diliyor, tüm hemşehrilerimin, ülkemizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: