‘al Götür, Oku Getir’

MALATYA (İHA) – Malatya’daki Yusuf Ziya Paşa Cami’sinde okuma oranının arttırılması için ‘Al Götür, Oku...

MALATYA (İHA) – Malatya’daki Yusuf Ziya Paşa Cami’sinde okuma oranının arttırılması için ‘Al Götür, Oku Getir’ kampanyası başlatıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren Yusuf Ziya Paşa Camii İmam Hatibi Yusuf Aslan, öğrencilerin okuma oranını yükseltmek, okuma alışkanlığının kazandırılmasını sağlamak için birçoğu kendi kütüphanesinden olan, bir kısmı da Malatya’da faaliyet gösteren derneklerden Yağmur Aile Yardımlaşma Çevre ve Eğitim Derneği, Bir Damla Yardımlaşma, Dayanışma Kültür ve Eğitim Derneği, Türkiye İmam Hatipliler Vakfı Malatya Şubesi ve Nida Dergisi’nin katkıları ile kütüphane oluşturduklarını söyledi. Aslan, duyarlı vatandaşların yardımı ve cami cemaatimizin desteği ile cami içerisinde bir kütüphane oluşturmaya karar verdiğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Yusuf Aslan, vatandaşlardan kütüphanelerindeki çeşitliliğin artması için yardım istedi.

Başlatılan kampanyaya cami cemaati de destek verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: