'Al Götür Oyna Getir' Projesi Afşin'de Start Aldı

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde Samanyolu Eğitim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan ve Samanyolu Eğitim...

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde Samanyolu Eğitim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan ve Samanyolu Eğitim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği, Afşin Belediyesi ve Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttükleri 'Al Götür Oyna Getir' (Oyuncakevi) Projesi start aldı.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından koordine edilip Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında yapılacak oyuncakevi merkezinde çocuklar hem oyun oynayacak hem de oyuncaklarını evlerinde oynayıp geri getirebilecek.

Reklam
Reklam

Projeyle maddi durumu yetersiz olan ve örgün eğitime devam eden 25 bin 700 çocuğun oyun oynarken öğrenmelerini sağlamak hedefleniyor. Proje ile maddi durumu iyi olup evlerinde fazlalık bulunan ailelerin getirdiği oyuncaklar oyuncak evinde toplanarak bunların da değerlendirilmesi sağlanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz