Alabalık Havuzunda Oltayla Balık Tutma Keyfi

Sarıkamış'ta kültür alabalığı üreticiliği yapan Medeni Yıldız, olta ile balık tutmak isteyenlere balık havuzlarını açtı.

Sarıkamış'ta kültür alabalığı üreticiliği yapan Medeni Yıldız, olta ile balık tutmak isteyenlere balık havuzlarını açtı.

Sarıkamış'a 8 kilometre uzaklıktaki Keklik Deresi kenarında kültür alabalığı üretimi yapan Medeni Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olta ile balık tutma meraklısı olan vatandaşlara havuzlarında balık tutma imkanı sağladıklarını söyledi.

Yıldız, vatandaşlara olta balıkçılığı heyecanı yaşattığını belirterek, "Aslında bu talep vatandaşlardan geldi. Biz de oltalarıyla gelen vatandaşlara bu imkanı sunduk. Büyük balıkların olduğu havuzlarımızda vatandaşlar olta ile balık tutup tanesine 2,5 lira ödüyorlar. Onlara olta ile balık tutma keyfi yaşatmak bizleri mutlu ediyor. Normalde biz burada ürettiğimiz balıkları toptan ve perakende şeklinde satıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Hüseyin Demirci / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz