Alaca Belediyesi’nden Soğan Temizliği

Çorum’un Alaca ilçesinde üreteciler tarafından doğaya atılan soğanlar Alaca belediyesi tarafından temizleniyor.İlçe merkezi ve mahallelerde...

Çorum’un Alaca ilçesinde üreteciler tarafından doğaya atılan soğanlar Alaca belediyesi tarafından temizleniyor.

İlçe merkezi ve mahallelerde boş bulunan bölgelere gelişigüzel atılan soğanlar belediye ekiplerince atıldıkları yerlerden alınarak, şehir dışına taşınıyor.

Çevreye duyarlı vatandaşların şikayetlerinin belediye başkanlığına ulaşması ile soruna el atan Alaca Belediyesi özellikle canlı hayvan pazarı civarına bilinçsizce dökülen tonlarca soğanı görevlendirilen kamyon ve kepçelerle daha fazla rahatsızlığa sebebiyet vermeden temizlemeye başladı.

Reklam
Reklam

Belediyenin konuya duyarlığı ve sorunları vaktinde çözmesinden memnun kalan vatandaşlar, “Onlarca ton soğan etrafa dayanılması güç kokular yayıyordu. Belediye Başkanlığı vaktinde mesele ile ilgilenip hem çevreye hem de vatandaşlarının isteklerine duyarlı olduğunu gösterdi. Konuyla ilgilenip meselenin daha fazla rahatsızlık vermeden çözülmesinde emeği geçen yetkililere teşekkür ediyoruz” dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz