Alaca Meslek Yüksek Okulu’nu Sinpaş Grup Yapacak

Çorum Hitit Üniversitesi Alaca Meslek Yüksekokulu’nu Sinpaş Yapı A.Ş. tarafından yaptırılacak. Önümüzdeki günlerde temeli atılacak...

Çorum Hitit Üniversitesi Alaca Meslek Yüksekokulu’nu Sinpaş Yapı A.Ş. tarafından yaptırılacak. Önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan Alaca MYO yerleşke projesi tamamlandı.

15 hektarlık arazi üzerine kurulacak olan yeni MYO, Alaca-Yozgat anayolu üzerinde yer alacak. Yönetim binası, derslikler ve Derslikler, Projesi tamamlanan MYO’nun girişinde büyük bir havuz yer alacak. Yönetim binasının yanı sıra derslikler sosyal donatıların en ince ayrıntısına kadar kampüste, her şey öğrencilerin eğitim ve yaşam konforu düşünülerek tasarlanmış.

Reklam
Reklam

Tesis noktasında eksiğin bulunmadığını kaydeden Alaca MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kaya, kampus arazisinin oldukça geniş bir alanda yer aldığını belirtti.

Gelecekte kampuse bölüm ilave etmek istediklerinde bunu rahatlıkla başarabileceklerini vurgulayan Yrd. Doç. Dr. Murat Kaya, “Arazi noktasında belediyeye teşekkür etmek istiyorum. Arazinin hazır hale getirilmesinde bize çok yardımcı oldular. Ayrıca kampüs inşaatını üslenen Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’e çok teşekkür ederim. Uzun süredir hayal edilen kampüs alanının yeni yerleşkesinin proje çalışmalarının tamamlanması hepimizi mutlu etmiştir. Temennimiz en kısa sürede kampüs binalarının da tamamlanarak yeni kampüsümüzu eğitim-öğretim vermek üzere öğrencilerimizin hizmetine sunmaktır.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: