Alaca’da “gül Bahçesinden Esintiler” Adlı Şiir Gecesi

Çorum’un Alaca ilçesinde “Gül Bahçesinden Esintiler” isimli şiir dinletisi düzenlendi.Alaca Belediyesi ve Alaca Anadolu İmam...

Çorum’un Alaca ilçesinde “Gül Bahçesinden Esintiler” isimli şiir dinletisi düzenlendi.

Alaca Belediyesi ve Alaca Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen geceye Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Demirdirek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selçuk Güneş, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz,okul müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Alaca Belediyesi Kültür Sanat yayınları şiir serisinde yayınlanan şiir kitaplarının tanıtımıyla başlayah programda bir konuşma yapan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yılmaz Karaalp gecenin düzenlenmesinde sunduğu katkılardan dolayı Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz’a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Gecede öğrencilerin yanı sıra bir şiirde belediye başkanı Muhammet Esat Eyvaz okudu. Başkan Eyvaz’a şiiri katılımcılar tarafından büyük alkış aldı. Program gecede görev alan öğrencilere hediye verilmesinin ardından sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: