Alacak kavgası cinayetle bitti

Kahramanmaraş'ta, Mesut H., kendisine olan borcunu ödemeyen 35 yaşındaki Mustafa Arıkan'ı yanındaki arkadaşı Sinan G. ile...

Kahramanmaraş'ta, Mesut H., kendisine olan borcunu ödemeyen 35 yaşındaki Mustafa Arıkan'ı yanındaki arkadaşı Sinan G. ile birlikte apatrman girişinde sıkıştırdı. Çıkan kavgada, göğsünden ve karnından bıçaklanan Arıkan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, Azerbaycan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bulvar üzerindeki bir apartmanın girişinde Mustafa Arıkan ile Mesut H. ve Sinan G. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mesut H. yanında bulunan bıçakla Arıkan’ı göğüs ve karın bölgesinden bıçakladıktan sonra arkadaşı Sinan G. ile olay yerinden kaçtı.

Reklam
Reklam

Kavgayı görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekiplerinin Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne götürdüğü Arıkan, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak öldü.

Olayın ardından soruşturma başlatan polis, kavganın meydana geldiği bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan incelemenin ardından cinayeti işlediği saptanan Mesut H. ile Sinan G., polis tarafından Dereliköy mevkisinde yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde yapılan sorgulamasından şüphelilerden Mesut H., alacağı bulunduğu Arıkan’ı bu nedenle çıkan tartışmada bıçakladığını söylediği öğrenildi. Sorgulaması süren şüphelilerin yarın adliyeye çıkarılacakları bildirildi.

Lütfi YIKAN/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: