Alacak Verecek Meselesinde Kan Aktı

İzmit'in Adnan Menderes Bulvarı’nda faaliyet gösteren Doğan Oto Emlak Kiralama isimli işyerinin işletmecisi Ahmet Doğan,...

İzmit'in Adnan Menderes Bulvarı’nda faaliyet gösteren Doğan Oto Emlak Kiralama isimli işyerinin işletmecisi Ahmet Doğan, alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştığı 3 kişi tarafından pompalı tüfekle vuruldu.

Gece saat 22.00 sularında işyerine 41 NH 955 plakalı araçla gelen üç kişi, işyeri sahibi Doğan ile alacak verecek meselesi nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma sonucunda silahına sarılan şahıslardan biri, Doğan’ı pompalı tüfekle sol bacağından yaraladı. Üç kişi, geldikleri aracı olay yerinde bıraktı.

Reklam
Reklam

Olayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Doğan, ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, ortalıktan kaybolan ve balıkçılık yaptığı belirlenen M.K ile yanındaki iki kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: