Alaçatı’da Kenan Doğulu Coşkusu

Türkiye’nin önde gelen pop sanatçılarından Kenan Doğulu, özel bir bankanın etkinliği kapsamında Alaçatı Bu Bi...

Türkiye’nin önde gelen pop sanatçılarından Kenan Doğulu, özel bir bankanın etkinliği kapsamında Alaçatı Bu Bi Olay Yeri’nde sahne aldı.

Yaklaşık 2 bin kişiye sevilen parçalarını seslendiren Doğulu, sergilediği canlı performans ile davetlilerin beğenisini topladı.

Eski ve yeni parçalarını seslendiren sevilen sanatçı kendisi ile ilgili haberleri sosyal medyadan takip ettiğini dile getirerek, ”Günümüzde sosyal medya insanların olmazsa olmazı. Ben kendime ait parçaların bir internet sitesinden kaç kez tıklandığını çok yakından takip ediyorum. Örneğin bazı parçalarım 5 milyon ‘Tık’ almışken ‘Bal Gibi’ isimli parçam tam 12 milyon kez izlenmiş. Bu beni hem heyecanlandırıyor hem de sevindiriyor” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz