Aladağ Kayak Merkezi Projesi Konya Turizmi İçin Önemli

Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Derbent ilçesi sınırlarında yer alan Aladağ Kayak Merkezi...

Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Derbent ilçesi sınırlarında yer alan Aladağ Kayak Merkezi Projesi'nin Konya turizmine kazandırılmasının bölge için son derece önemli olduğunu söyledi.

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar'ın kendisini ziyaretinde konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, "Aladağ Kayak Merkezi Projesi bu dönemde yatırım programına aldığımız örnek projelerden bir tanesi. Bu projenin hayata geçmesi Konya turizmi açısından çok önemli. Turizmle ilgili olarak Derbent Belediyesi ile güzel bir işbirliği içerisindeyiz. Hem kırsal kalkınma noktasında, hem turizmin gelişmesi noktasında katma değer üretilmesi, istihdam desteği, her alanda baktığımız zaman bu proje son derece önemli" dedi.

Reklam
Reklam

Selvi, projeyi geçtiğimiz aylarda meclis gündemine alarak, bu konuda gerekli komisyon çalışmalarını tamamlattıktan sonra teknik çalışmaların da sona erdiğini ve meclise ilgili raporların okunmasının ardından görüşülerek, oybirliği ile yatırım programına dahil edildiğini anımsattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: