Aladağ'da Üniversiteye Hazırlanan Öğrencilere Kitap Desteği

Aladağ Kaymakamlığı'nın bu yıl sınava girecek 98 lise son sınıf öğrencisine üniversiteye hazırlık kitap seti desteğinde bulunacağı bildirildi.

Aladağ Kaymakamlığı'nın bu yıl sınava girecek 98 lise son sınıf öğrencisine üniversiteye hazırlık kitap seti desteğinde bulunacağı bildirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Kaymakamlık, ilçedeki eğitim kalitesini yükseltmek ve başarıyı artırmak amacıyla, Pınar Madencilik Anadolu Lisesi ve Akören Çok Programlı Lisesi'nde öğrenim gören 98 lise son sınıf öğrencisine kitap desteğinde bulunacak. Öğrencilerin, yükseköğrenime geçiş sınavlarına daha iyi hazırlanabilmelerini sağlamak amacıyla dağıtılacak olan sınava hazırlık kitap setleri, eğitim öğretim yılı 2. dönemi başında öğrencilere teslim edilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: