Aladağlı Yetim Ve Öksüzlerin Yüzü SODES'le Gülüyor

Adana Aladağ Kaymakamlığı'nın, 68 yetim ve öksüz öğrenciye yönelik yürüttüğü 'Yeşeren Umutlar, Gülen Yüzler Projesi'...

Adana Aladağ Kaymakamlığı'nın, 68 yetim ve öksüz öğrenciye yönelik yürüttüğü 'Yeşeren Umutlar, Gülen Yüzler Projesi' kapsamında sosyal ve kültürel faaliyetlerini sürdürüyor. Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından desteklenen proje çerçevesinde öğrenciler, sanat ve spor, fotoğrafçılık, satranç, tiyatro ve drama, halk oyunları, etüt uygulamaları, gezi gibi etkinliklere katılıyor.

Aladağlı öğrenciler, Adana’da Vali Hüseyin Avni Coş ile de yemekte bir araya geldi. Nezihe Yalvaç Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde gerçekleşen programda konuşan Coş, SODES’in göç, yoksulluk ve işsizlik gibi sorunlar ile değişen sosyal yapının ortaya çıkardığı ihtiyaçları karşılamayı amaçladığını ifade etti. Coş, programın yerel düzeydeki sosyal sorunlara kısa sürede karşılık vermeyi hedefleyen insan odaklı bir uygulama olduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

Aladağlı öğrencilerin masalarını gezip onlarla sohbet eden Coş, çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti. Aladağ Kaymakamı Tamer Kılıç ise SODES yetkilileri ve öğretmenlerin de katıldığı etkinlik, projenin amacına ulaşmasından duyulan mutluluğu dile getirdi. Organizasyona Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet ve öğretmenler de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: