Alania Teknik Direktörü Gazzaev: Çok zor bir mücadele bizi bekliyor

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın karşılaşacağı Rusya'nın Alania Takımı Teknik Direktörü...

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın karşılaşacağı Rusya'nın Alania Takımı Teknik Direktörü Vladimir Gazzaev, kendilerini çok zor bir mücadelenin beklediğini söyledi.
Karşılaşmanın oynanacağı Fiyapı İnönü Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Vladimir Gazzaev, Beşiktaş'ın Avrupa çapında bir kadroya sahip olduğunu kaydederek, "Çok zor bir maç bizi bekliyor. Beşiktaş'ın Avrupa çapında bir kadrosu var. Ama çok iyi hazırlandığımızı düşünüyoruz. İnşallah bizim açımızdan iyi bir skor olacaktır.'' dedi.
Gazzaev, oyuncularından yarın görevlerini iyi bir şekilde yerine getirmesini beklediğini dile getirerek, "Oyuncularımdan yarın görevlerini yetirmelerini bekliyorum. Ancak çok zor bir maç olacak bizim için. Beşiktaş'ın Simao, Fernandes, Almeida, Quaresma gibi futbolcuları var. Beşiktaş'ta teknik direktörünün değişmiş olması, yeni bir teknik direktörün gelmiş olması onlar için bir dezavantaj olacağını düşünmüyorum.'' şeklinde konuştu.
Basın toplantısına katılan Alanialı oyuncu Georgi Gabulov da kendilerini kolay bir maçın beklemediğini söyledi.
Gabulov, "Çok kolay bir maç olmayacak. Beşiktaş kaliteli oyunculara sahip ve tecrübeli bir takım. Ama elimizden geleni yapmaya çalışacağız." dedi.
Bu arada Alania, son antrenmanını FİYAPI İnönü Stadı'nda yaptığı çalışmayla tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz