Alanpınar Kur'an Kursu'ndan Başkan Dinç'e Teşekkür

Çankırı'nın Alanpınar (Merzi) Köyü Kur'an Kursu öğrenci ve yöneticileri Belediye Başkanı İrfan Dinç'e teşekkür ziyaretinde...

Çankırı'nın Alanpınar (Merzi) Köyü Kur'an Kursu öğrenci ve yöneticileri Belediye Başkanı İrfan Dinç'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Alanpınar Kur'an Kursu eğitmenleri Ahmet Gürer, Ebubekir Şahin ve Muammer Altunsoy ve kurs öğrencileri Çankırı Belediyesinin eğitim faaliyetleri çerçevesinde Kur'an Kursunda eğitim gören öğrencilere ve Kur'an kursuna yapılan desteklerden dolayı Belediye Başkanı İrfan Dinç'e teşekkür ettiler.

Kur'an Kursu öğrencilerinden İsa İnce, kendileriyle yakından ilgilenen Başkan Dinç'e teşekkür ederek, "Bizler manevi değerlerimizi ayakta tutmaya, kitapların en güzeli Kur'anı Kerim'i bugün için okumaya,yarın için okutmaya gayret ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı İrfan Dinç ise, Kur'an kursu öğrencilerine, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitimin her zaman öncelik verdikleri konulardan birisi olduğunu söyledi.

Her zaman öğrencilerin yanında olduklarını dile getiren Dinç, imkanlar ölçüsünde de öğrencilere öğrenim hayatları boyunca katkıda bulunmaya devam edeceklerini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: