Alanya Belediyesi, yaşlıları unutmadı

Alanya Belediyesi 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Alanya Evi’nde bir etkinlik düzenledi.

Alanya Belediyesi 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Alanya Evi’nde bir etkinlik düzenledi.

Tevfik Hoca 2.Bahar Emekliler Akademisi’nde düzenlenen etkinlikte, Özel Hamdullah Emin Paşa (ÖHEP) Koleji Cumhuriyet Eğitim Vakfı ve Alanya Sosyal Hizmetler Çocukları Kadınları ve Yaşlıları Koruma Derneği ‘nin de katkıları ile yaşlılara şiir ve müzik dinletisi sunuldu.

Etkinliğe Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp ile Alanya Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Çetin Geyik ve vatandaşlar katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasına Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu’nun selamını aktararak başlayan Başkan Yardımcısı Yenialp, "Belediye olarak yılın çeşitli zamanlarında yaşlılar için etkinlik düzenliyoruz. Burada verdiğimiz hizmetlerin dışında şehir dışı gezilerde düzenliyoruz. Yani Belediye olarak belirli günlerde değil, her an yaşlı ve emeklilerimizin yanındayız. Bugün Yaşlılar Haftası nedeniyle daha değişik bir etkinlik düzenledik. Bu etkinliğimize de Özel Hamdullah Emin Paşa (ÖHEP) Koleji Cumhuriyet Eğitim Vakfı ve Alanya Sosyal Hizmetler Çocukları Kadınları ve Yaşlıları Koruma Derneği katkı sağladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah Cenab-ı Hak da bizlere uzun yaşlar nasip eyler. Bizlere sağlıklı, uzun bir ömür nasip eyler" dedi.

Reklam
Reklam

Alanya Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Geyik ise, "18-24 Mart Yaşlılar Haftası olarak kutlanıyor. Yaşlılarımız bizim geleceğimiz ve güvencemiz. Biz çocuklarımıza yaşlıları anlatırken onlara yaşlıların tecrübelerinden faydalanmaları gerektiğini anlatırız. İlçemizde bu yıl temeli atılan bir huzurevimiz var. Bu huzurevini 2012'nin sonunda açacağız. Bu huzurevi Türkiye'nin en modern huzurevi olacak. Buranın içerisinde 16 süit oda ve 48 adet çift kişilik oda olacak" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından ÖHEP Koleji üçüncü sınıf öğrencileri tarafından sırayla İstiklal Marşı'nın 10 kıtası okundu . Etkinlik Öğrencilerin şiir dinletisinin ardından Türk Sanat Müziği ve Halk Müziği konserleri ile devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: