Alanya Caz Günleri Başladı

Türkiye ve dünyanın ünlü sanatçılarının yer aldığı 10. Alanya Uluslararası Caz Günleri başladı. 4 gün...

Türkiye ve dünyanın ünlü sanatçılarının yer aldığı 10. Alanya Uluslararası Caz Günleri başladı. 4 gün sürecek olan etkinlik, Kızılkule önünde Hollanda'dan Afro-Amerikan şarkıcı Ntjam Rosie'nin sahne almasıyla start aldı.

Alanya Belediyesi tarafından 20-23 Eylül tarihleri arasında düzenlenen festivale bugüne kadar 200’e yakın sanatçı katıldı. Ücretsiz düzenlenen konserlerle sanatçı ile halkı buluşturduklarını ifade eden Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, 10 yıldan beri festivalin bu şekilde devam ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Yağmura rağmen ilginin büyük olduğunu belirten Ntjam Rosie de Alanya'ya tekrar gelmek istediğini dile getirdi. Başbakanlık Tanıtım Fonu'nun desteklediği festivalde bugün saat 21.00'de Karsu Dönmez, 22 Eylül Cumartesi günü saat 21.00'de Janusz Szport'un kurduğu Young@Hearts Band Featuring grubu, 23 Eylül Pazar günü saat 21.00'de ise Kürşat Başar Quintet sahne alacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: