Alanya Devlet Hastanesi’nde Yaz Yoğunluğu

Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Başaran , 2012 yılının ilk 6 ayında hastaneye 513 bin...

Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Başaran , 2012 yılının ilk 6 ayında hastaneye 513 bin 536 kişinin başvurduğunu ve hasta memnuniyetinin ise yüzde 95 oranında olduğunu söyledi.

Alanya Devlet Hastanesi’nin yaz sezonunda en yoğun günlerini yaşadığını belirten Başhekim İsmail Başaran günde ortalama 3 bin 500 hastaya bakıldığını söyledi. Çevre İlçe ve beldelerden de hastaların da Alanya Devlet Hastanesi'ne geldiğini söyleyen Başaran, "Tatil için ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler yoğunluğun artmasına neden oluyor . İstatistik olarak 2012 yılının ilk 6 ayında hastanemize toplam 513 bin 536 kişi başvurdu, bunların 116 bin 665'i acil servise, 430 bin 258'i polikliniklere, 8 bin 439'u ise yatan hasta olarak kaydedildiler" dedi.

Reklam
Reklam

Sayının azımsanmayacak kadar fazla olduğunu ancak eldeki mevcut imkanlar ve personelin üstün gayretiyle bu yükün altından kalktıklarını belirten Başaran, hasta memnuniyetinin ise yüzde 95 oranında olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: