'Alanya Emniyet'te Dergisi Polisin Projelerini Tanıtacak

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin yaptığı yıllık çalışmalarını anlatan 'Alanya Emniyet'te'...

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin yaptığı yıllık çalışmalarını anlatan 'Alanya Emniyet'te' isimli derginin tanıtımı yapıldı.

Bugün 10 Nisan Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle verilen kokteylde, 'Alanya Emniyet'te' isimli dergi davetlilere tanıtıldı. Derginin tanıtımı için stand açıldı. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin yaptığı yıllık çalışmaları anlatan 'Alanya Emniyet'te' isimli derginin tanıtımını Büro Amiri Feryadi Toköz ile birlikte yapan İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur, dergi ile yaptıkları çalışmaları anlatacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Dur, "İlk defa bu sene Toplum Destekli Amirliğimiz bir yenilik olsun diye bir dergi bastırdı. Bugüne kadar toplum destekli polisimizin yapmış oldukları projeleri burada bire bir anlattı. Buradaki asıl amacımız, vatandaşlarımıza toplum destekli polisimizin ne olduğunu, neler yapması gerektiğini, kendilerine ilişkin bilgileri detaylı bir şekilde anlatmak. Her 10 Nisan'da kısmet olursa bu dergiyi çıkaracağız. Buradaki dergiyi bastırmamızın amacı, geçmişte neler yaptığımızı derleyip toparlayıp vatandaşlarımıza bunu bilgilendirmek. Dergi, önümüzdeki yıllarda neler yapacağımıza yol gösterecek." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: