Alanya hava durumu konusunda Meteoroloji uyardı

Alanya hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji tarafından bugün paylaşılan Alanya hava durumu tahmininde kuvvetli sağanak yağış yaşanacağı belirtildi. Peki yarın Alanya hava durumu nasıl olacak?

Alanya hava durumu nasıl olacak merak konusu. Kış ayları yaklaştığında Antalya'da yağışlar vatandaşlara sorun yaşatıyor. Yine Alanya'da da aynı durum söz konusu. Bugün Alanya hava durumunu paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü kuvvetli yağış uyarısında bulunmuştu. Alanya'da yağış sabah saatlerinde etkili olmaya başladı. Kuvvetli yağışlar Alanya'da yaşamı felç ederken, vatandaşların Alanya hava durumunun ne zaman normalleşeceğini öğrenmeye çalışıyor. İşte bugünün Alanya hava durumu...

BUGÜN ALANYA HAVA DURUMU

Reklam
Reklam

Alanya güne yağmurla başladı. Kuvvetli yağışların sabah mesai saatinin başlamasına yakın saatte etkili olması işe gidecek vatandaşlara ve okullarına gidecek öğrencilere zor anlar yaşattı. Hazırlıksız yakalananlar ıslanmaktan kurtulamadı. Ayrıca zaman zaman dolu yağışlarının yaşandığı da göründü. Yağışın etkisi ile rögar ve mazgallarda yaşanan tıkanmalar su taşmasına neden oldu. Bu nedenle trafik kazaları meydana geldi.

ALANYA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Alanya hava durumu merak ediliyor. Erken saatlerde başlayan yağmurun ardından Kars hava durumu nasıl olacak sorusuna yanıt aranıyor. Alanya'da hava durumu hakkında bilgiler Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Buna göre; bugün Alanya'da hava sıcaklıklarının en düşük 19, en yüksek 26 derece olması bekleniyor. Kuvvetli yağışların ardından yarından itibaren havanın normalleşmesi bekleniyor. Alanya'da 19 Ekim Çarşamba, 20 Ekim Perşembe, 21 Ekim Cuma ve 22 Ekim Cumartesi günlerinde havanın az bulutlu olması beklenirken, en düşük sıcaklıkların 20, en yüksek sıcaklıkların ise 28 derece olması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Detaylı Alanya hava durumu için tıklayın