Alanya Kaymakam Özdemir, Gazetecilerle İftarda Bir Araya Geldi

Antalya'nın Alanya İlçe Kaymakamı Erhan Özdemir, basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.Gedevet Yaylası'nda...

Antalya'nın Alanya İlçe Kaymakamı Erhan Özdemir, basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gedevet Yaylası'nda Park Orman Restoran'da düzenlenen iftar yemeğine Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, basın kuruluşu sahipleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

İftar yemeğinin ardından basın mensupları ile sohbet eden Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Kaymakamlık bünyesinde bir Facebook hesabı açıldığını anlatarak, "Facebook hesabımızın yanı sıra bir de Twitter hesabı açtık. Basın mensubu arkadaşlarımızın her iki sayfayı da sık sık kontrol etmelerini, takip etmelerini arzu ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

AGC Başkanı Mehmet Ali Dim ise, Alanya medyasının kaymakamlıkla bilgi alışverişinin üst düzeyde olduğunu belirterek, "İşbirliği ve dayanışmamız üst düzeyde. Bundan sonraki süreçte, basınla iletişim konusunda Alanya Kaymakamlığı adına oluşturulan Facebook sayfası ve şahsî Twitter hesabı ile hem basınla iletişimini artırma ve halkla iletişimini artırmada önemli bir adım atılmış" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: