Alanya Müftülüğü Aşure Dağıttı

Alanya Müftülüğü, düzenlediği programda aşure dağıttı. Yaklaşık 2 bin kişiye dağıtılan ilk aşureyi Belediye Başkanı...

Alanya Müftülüğü, düzenlediği programda aşure dağıttı. Yaklaşık 2 bin kişiye dağıtılan ilk aşureyi Belediye Başkanı Avukat Hasan Sipahioğlu dağıttı.
Alanya Müftülüğü Diyanet Okuma Salonu’nda düzenlediği aşure dağıtımında konuşan İlçe Müftüsü Osman Mustafa Topal, Muharrem ayının İslam Alemi açısından önem arz ettiğini dile getirdi. Bu ayda birlik ve beraberliğin pekiştirildiğini ifade eden Topal, katılımcılara aşure dağıttı. Programda imamlardan oluşan ekip ilahi ve ezgi söyledi. Daha sonra yapılan duanın ardından 4 ayrı noktada aşure dağıtımı yapıldı. Aşure dağıtım programında müftülük tarafından karanfil çiçeği dağıtıldı. Programa Belediye Başkanı Sipahioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur, İlçe Müftüsü Topal, daire müdürleri, müftülük görevlileri ve diğer vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: