Alanya Polisi Vatandaşı Uyardı

Antalya'nın Alanya ilçesi Kaymakamı Erhan Özdemir'in adının kullanılarak dolandırıcılık yapılmasının ardından Toplum Destekli Polislik Büro...

Antalya'nın Alanya ilçesi Kaymakamı Erhan Özdemir'in adının kullanılarak dolandırıcılık yapılmasının ardından Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından, para ve kontör dolandırıcılığına karşı hazırlanan broşürlerin dağıtımına devam edildi.

Sabah saatlerinde açıklamada bulunan ve kendisinin adının kullanılarak dolandırıcılık yapıldığını bildiren Kaymakam Erhan Özdemir'in ardından, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından hazırlanan uyarı broşürlerinin dağıtımına devam edildi.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından hazırlanan kontör ve telefon dolandırıcılığına karşı uyarıların bulunduğu 12 bin broşürün dağıtımı tamamlanırken, 8 bin afişin dağıtımına ise devam edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: